Corus TTL Miedema

+31 (0)512544051

info@ttlmiedema.nl

Tandtechnisch Laboratorium Miedema is opgericht op 1 november 1996 door de heer Eddy (E.N.) Miedema in een huurpand aan het Anker in Drachten. In 2004 is het bedrijf verhuisd naar de Berglaan 62 in Drachten. Het team van Tandtechnisch Laboratorium Miedema bestaat uit 18 toegewijde medewerkers, waaronder 16 vakkundige tandtechnici. Onze hoofdvestiging staat in Drachten en wij hebben een nevenvestiging in Grou (Tandtechnisch Laboratorium Omnimed). Wij zijn een pilot laboratorium voor onze leveranciers en een erkend leerbedrijf voor de opleiding tot tandtechnicus.
Ons bedrijf is gericht op de tandartsen in Noord-Nederland, met name in Friesland. Daarnaast werken wij samen met de afdeling kaakchirurgie in de noordelijke ziekenhuizen en centra voor bijzondere tandheelkunde. Wij zijn vakkundig, technologisch vooruitstrevend en persoonlijk: de tandarts weet wie zijn werk maakt!

Corus TTL Miedema

Berglaan 62
9203 EJ Drachten

Mart van der Tuin

Director

Mart is sinds 2009 werkzaam bij TTL Miedema en heeft verschillende afdelingen doorlopen. Mart heeft zich gespecialiseerd in de digitale tandtechniek. Als CAD-CAM medewerker heeft hij de afgelopen jaren de tandtechniek constant zien veranderen. Ook als vestigingsmanager zal hij bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en technieken in het vak.

Eddy Miedema

Eddy Miedema

Director