Corus Cordent

+31 (0)346212223

sales@cordent.nl

Cordent is op 25 november 1991 opgericht door Herman Cornelissen. Het team bestaat inmiddels uit 36 vakspecialisten, dat onder leiding van Sebastiaan Cornelissen samen graag alle vakkennis deelt met de klanten. De beslissingen en focus op verschillende onderdelen en onderwerpen worden gedeeld met het management team. Op professionele wijze helpen we onze klanten te digitaliseren en begeleiden we hen in de gehele digitale workflow. Door de snelle ontwikkelingen in de digitale sector wil Cordent goed in beeld hebben hoe de digitale workflow in de praktijk geïmplementeerd dient te worden. Wij constateren dat veel tandartsen verder willen met de digitalisering van hun praktijk en daarbij graag nauwer met hun laboratorium willen samenwerken. Wij ervaren waar we een klant kunnen adviseren en ondersteunen door regelmatig onze eigen ervaringen te delen.
Cordent is een energiek familiebedrijf met hart voor innovatie binnen de dentale branche. Wij zijn koploper op het gebied van een digitale workflow voor tandtechnici en tandartsen, en we bieden zowel de apparatuur, de productie als losse producten hiervoor aan.
​Cordent is hét adres voor een complete digitale workflow.
Cordent werkt samen met de meest gerenommeerde merken om zo continu voorop te kunnen lopen binnen de dentale branche. Onze samenwerking gaat van een partnerschap in productontwikkeling tot aan geautoriseerd leverancier.
Cordent werkt in ons Designlab 100% digitaal we maken hier onder anderen digital kroon- en brugwerk, digitale splints, digitale aligners en digitale prothesen. Door de hulplijn op het CTS
communiceert men met klanten en ondersteunt ze, zodat ze meegenomen worden in de nieuwe manier van werken in de digitale dentale branche. We helpen klanten met problemen omtrent hun orders, zodat de klant altijd goed op de hoogte is in welke staat het werk verkeert. Het opbouwen van kennis is een pré, die je vervolgens ook kunt overbrengen aan klanten.

Corus Cordent

Dierenriem 1,
3738 TP Maartensdijk (Nederland)

Sebastiaan Cornelissen

Directie

Sebastiaan Cornelissen is de directeur van Cordent en hij heeft zijn opleiding tot tandtechnieker gevolgd tussen 1991-1995. Door vele verschillende scholingen die hij in de jaren zelf gaf en als referent bezig te zijn geweest in zowel Nederland maar ook buiten de grenzen van Nederland/Europa is zijn kennis en het denken op het tandtechnische vlak maar ook op bedrijfskunde toegenomen. Hij heeft in 2009 het familiebedrijf Cordent overgenomen. Zijn gevoel om trendsettend en vooruitlopende ontwikkelingen te volgen en het bedrijf altijd op nummer één te zetten was altijd zijn doel. Door de vele ervaringen en samen met een sterk team te werken, zijn de stappen om toekomstgericht verder te kunnen ontwikkelen altijd sterk aanwezig.